Бечејци се ужелели лопте

Стигао је дуго очекивани дан на Градском стадиону крај Тисе у Бечеју. Поново је живо, а и лопта је почела да скакуће по травнатом тепиху.
Milan Belić, Nedeljko Vasić, Miloš Andrić i Dejan Čokorilo Foto: privatna arhiva
Фото: Милан Белић, Недељко Васић, Милош Андрић и Дејан Чокорило Фото: приватна архива

Да не би прозивку обавили с маскама у затвореном простору, први контакт после 105 дана био је на самом терену. Потпредседник Недељко Васић поздравио је у име клуба играче, пожелео им здравље и зној, али не од високих температура, већ напорног рада током припрема.

- Шеф стручног штаба Милан Белић је био опкољен правим букетом играча. Јер, на прозивци их је 26 задужило опрему, а од сутра ће их бити још више.

- Из оправданих разлога на прозивци се нису појавили голман Ранко Пушкић и нападачи Илија Ердељан, новајлија Ненад Кудрић  и Никола Фуртула, али има доста младића који ће провести две недеље са нама. Ко ће остати то ћемо одлучити после припремне утакмице у Новом Саду 11. јула против младог тима Војводине. Имамо времена до старта првенствене трке и играћемо контролне утакмице једанпут недељно.

Пошто смо задржали гро екипе из минуле сезоне, очекујем да се брзо и лако уклопимо у систем рада. Уосталом, никад нисмо имали толико дугу паузу и сви смо се зажелели да изађено на терен и почнемо с тренинзима. Услови за рад су оптимални, па очекујем да ћемо испунити амбиције, а оне су везане за добре игре и пласман у горњем делу табеле војвођанских српсколигаша - први је рапорт после окупљања пред нову сезону кормилара тиског брода Милана Белића.

После поздравних беседа, помоћни тренер Дејан Чокорило је одвео играче на загревање, а спортски директор Милош Андрић се вратио старом послу тренера голмана, јер је досадашњи Драган Лесковац из приватних разлога прекинуо сарадњу с Бечејцима. Потом се играло на два гола три пута по 10 минута. За први дан доста. Уследила су два дана паузе, а од сутра почиње рад по утврђеном плану и програму. Једина промена ће бити што ће се неколико првих дана радити, највероватније, на терену у суседном Бачком Градишту, јер ће на њиховом бити мајстори за постављање новог аутоматског система за заливање.

        В. Јанков

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести