БЕЧЕЈЦИ СУ СВЕСНИ ДА СУ КИКИНЂАНИ ФАВОРИТИ, АЛИ: Предаја није опција

Жреб наставка првенства није наклоњен српсколигсшу са Тисе.
1
Фото: Спортски директор Милош Андрић, тренер Драган Ивановић и председник Недељко Васић, фото: В. Јанков

После окршаја са лидером Словеном из Руме, који су пред својим навијачима изгубили минималним резултатом 1:0, следи им гостовање у Кикикнди истоименом трећепласираном клубу.

– Нови тешки изазов је пред нама. Кикинђани су сам врх српсколигашког такмичења, имају уиграну екипу, изузетног тренера и домаћи терен сс навијачима, где су изгубили само од Нафтагаса у досадашњем току каравана. Ми смо екипа која се тек пре пар недеља оформила. Радује ме што смо ове недеље добро радили и очекујем да да играчи који истрче на терен дају све од себе. Јесу Кикинђани фаворити, али то не значи да се ми унапред предајемо. Напротив! Борићемо су и надам се у доброј фудбалској представи показати да и ми вредимо, не напушта оптимизам тренера Бечејаца Драгана Ивановића.

Очито да је расположење у редовима Бечејаца присутније у поређењу са завршницом јесење полусезоне, када је укњижено шест узастопних пораза, а клуб био без председника и с неагилним члановима руководства. Сада је на организационом плану далеко боља ситуација, доведен је искусни тренер, пар играча, добро се ради и временом ће ствари доћи на своје место, па се верује да ће и резултати бити на одговарујућем нивоу, како би се избегла опасна зона испадања.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести