Бечејци у Панчеву остали без бода у последњем минуту

Тренутак деконцентрације у самом финишу утакмице бацио је у Тамиш све претходне напоре Бечејаца да остану непоражени од Динама у Панчеву (3:2).
zarko kobiljski becej
Фото: Жарко Кобиљски (Бечеј), фото: В. Јанков

Тако је 13. међусобни сусрет два стара ривала био кобан за момке са Тисе.

- Платили смо данак неискуству. Прво смо лако примили два гола, што је, такође, плод неискуства, а онда успоставили равнотежу на терену, успели у наставку са два гола Жарка Кобиљског да анулирамо вођство ривала, али нисмо издржали притисак домаћина. Само да је било мало више искуства и концентрације вратили бисмо се са заслуженим бодом. Овако, остаје нам да жалимо за пропуштеним и окрећемо се новим изазову у Новим Бановцима против Омладинца – каже шеф струке Милан Белић.

Због повреде није могло да се рачуна на гомана Манеа Марковића, па се на гол вратио Душан Војводић, а на клупи није било резервног голмана. Искуснији домаћин је осетио да може да прође по страни где у фази одбране игра млади и неискусни Савин и епилог су два гола у мрежи Војводића.

Жарко Кобиљски је најзад подесио нишанске справе. Прво је у 51. минуту из слободног ударца смањио на 1:2, а у 64. минуту је материјализовао добар центаршут Воргучина за 2:2. И уместо да им то буде додатни стимуланс, јер су преокретом били у психолошкој предности, Бечејци су дозволили домаћину да на крају тријумфује. Штета, јер би бод био награда за уложен труд и додатни стимуланс за наредно гостовање у Новим Бановцима. Још је неизвесно каква ће ситуација бити са повредом голмана Марковића, али охрабрење је што се опоравио искусни Петар Илић, па ће Бечејци у даљем току првенства бити са њим искуснији и убојитији.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести