Бојан Матић: Тим је функционисао као један

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Бојан Матић изјавио је да су црно-бели у осмини финала Купа Србије против Спартака из Суботице одиграли добар меч.
Bojan Matić/FK Partizan/M. Todorović
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић/Бојан Матић

Изабраници Сава Милошевића пласирали су се у четврфинале Купа, пошто су у Хумској славили 4:0, а стрелац једног гола био је и бивши нападач Војводине.

"Одиграли заиста добру утакмицу, цео тим је функционисао као један. Једноставно сви смо одиграли одилично што је важно за самопоузадње свих играча. Драго ми је што постижем голове, много сам захвалан саиграчима. Колектив је много битан, а из свега тога долазе голови. Драго ми је и због Лазара Павловића што постиже голове, пред њим је блистава каријера, само треба да настави овако да ради и тренира", рекао је Матић за клупски сајт.

Црно-бели у суботу у 26. колу Суперлиге гостују екипи Вождоваца.

"Вождовац је заиста добар тим, треба озбиљно да их схватимо без озбира на њихов лош старт ове јесени. Сигурно да улазимо мотивисано и са пуно самопоуздања у меч, тако сваку утакмицу схватамо. Док сам био у Мачви давао сам им голове, тако да сам упознат и са тереном и са екипом. Ипак, не смемо се заваравати и било кога потценити, биће то озбиљна утакмица на Крову", закључио је Матић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести