Борјан: Да, желим да одем; Звезда: Не може, има уговор до 2023.

БЕОГРАД: Капитен фудбалера Црвене звезде Милан Борјан неће добити дозволи да ове зиме напусти екипу, јер има уговор до 2023. године, упркос његовој жељи да промени средину, речено је Танјугу из клуба.
borjan, fk crvena zvezda
Фото: Милан Борјан, фото: ФК Црвена звезда

Борјан има уговор до 2023. године, он нам је потребан у борби за титулу и у наставку такмичења у Лиги Европе, наводе из Звезде.

Капитен и голман фудбалског клуба Црвена звезда Милан Борјан обратио се раније данас јавности на друштвеним мрежама потврдивши да жели да напусти Црвену звезду.

У медијима је изашла информација да желим да идем из ФК Црвена звезда и да је разлог то што не могу да трпим тензију и притисак. Да, желим да идем из Црвене звезде јер мислим да сам клубу дао срце, душу, сваки атом снаге и да је дошло време да своје место препустим достојној замени. Не, није истина да идем због тензије и притиска јер сваки прави навијач Црвене звезде зна да сам пет година изложен највећим притисцима, скандирањима, нападима на породицу, а да сам у сваком моменту давао свој максимум и гинуо за овај грб када је било најтеже, написао је Борјан.

Он је додао да су разлози да се повуче много дубљи и конкретнији.

Ако буде потребе, у неком тренутку поделићу с вама и то јер су навијачи Црвене звезде одувек били мој највећи мотив, моја снага и разлог да се борим из године у годину све јаче. Све навијаче и медије ћу замолити да ми дозволе да у миру проведем свој дуго чекани одмор са својом породицом и до даљњег се нећу оглашавати на ову тему, закључио је Борјан.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести