Борјан: Пољуљани смо после пораза у Казахстану

БЕОГРАД: Била је тешка утакмица, Каират је добра екипа и на крају се меч завршио позитивно по њих, али чекамо реванш у ком сам сигуран да ћемо бити бољи, рекао је голман Црвене звезде Милан Борјан.
b
Фото: Youtube Printscreen

Црвено-бели поражени су од Каирата 2:1 у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона, а већ следеће среде, изабранике Дејана Станковића чека реванш сусрет на Маракани.

"Пољуљани смо после пораза у Казахстану и не бежимо од одговорности. Била је тешка утакмица, Каират је добра екипа и на крају се месч завршио позитивно по њих, али чекамо реванш у ком сам сигуран да ћемо бити бољи него јуче. Дешавало се и ранијих година да „спорије“ кренемо, па ухватимо залет. Нажалост, у реваншу нећемо играти пред публиком, и баш зато нам треба подршка свих звездаша у суботу. Ужелели смо се игре пред пуним стадионом", рекао је Борјан за клупски сајт.

Борјан у почетак победничког низа верује већ против Младости (субота, 21 сат), као и у пуне трибине, што би могло да се одрази позитивно на екипу пред реванш са Каиратом.

"Верујем у себе и саиграче. Кажем, свесни смо да утакмица против Каирата није била како треба, али уверевам да то није права слика нашег тима и да можемо боље од тога, што смо показали и у претходним сезонама, а поготово у прошлој. Желимо да против Младости започнемо нови победнички низ, и управо зато нам треба подршка свих Делија. Да напунимо стадион против Младости, да нам те слике остану у глави за Каират и да будемо што бољи. Заједно смо јачи", закључио је Борјан.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести