Борјан продужио уговор са Звездом до 2023. године

Први голман Црвене звезде Милан Борјан продужио је уговор до 2023. године, саопштено је на сајту клуба.
borjan, fk crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда

"Даваћу максимум као и до сада на терену и покушаћу да браним што боље и да из дана у дан напредујем. Годину и по дана смо заједно, што смо дуже на окупу, биће и бољи резултати, дружимо се и ван терена, имамо одличну атмосферу, што се одражава и на успехе. Велика ми је част што је клуб продужио уговор са мном и што ћу бити овде наредне четири и по године. Пресрећан сам, желео бих да се захвалим Светозару Мијаиловићу, Звездану Терзићу, Митру Мркели, тренеру Владану Милојевићу на таквом поверењу. Желим да наставимо са оваквим резултатима", рекао је канадски репрезентативац.

Борјан је позвао и све навијаче да испуне трибине Маракане у суботу од 18 часова против Земуна.

„Везали смо 51 утакмицу без пораза у домаћем првенству што много значи, надам се да ћемо против Земуна да уђемо у историју Црвене звезде. Мислим да ће бити феноменална атмосфера, мнгоо навијача, славимо и 74. рођендан и надам се да ће доћи велики број звездаша да нас подржи, а ми ћемо дати све од себе да им донесемо победу“, завршио је Борјан.

Борјан се на овај начин придружио Вујадину Савићу, Филипу Стојковићу, Милану Павкову, Бранку Јовичићу и Марку Гобељићу који су раније продужили уговоре.

Борјан је продужетак сарадње оверио у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

„Велико појачање за Црвену звезду, јер је Борјан урадио много у протеклом периоду и ушао у срца свих навијача својим одбранама. Свима нама у клубу даје посебно самопоуздање, јер када имате једног таквог голмана, онда се то преноси и на навијаче, и на играче, а и на нас у управи. Борјан је бранио сјајно и у великим утакмицама, и на такозваним мањим. Био је редован, бранио и повређен, и свакако да је продужење уговора велики подстрек и охрабрење за све нас“, каже Мркела.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести