Челаревци вредно тренирају

За десертак дана наставља се пролећни део првенства у Првој фудблаској лиги Србије. Фудбалери из Челарева угостиће петопласирани тим Синђелића из Београда и покушати да им се реванширају за пораз на старту јесењег дела првенства (1:2).
Vladimir Buač trener ČSK-a Foto: Dnevnik.rs
Фото: Владимир Буач тренер ЧСК-а Фото: Дневник.рс

Челаревчани су на деоби десетог места са Будућности из Добановаца са 17 бодова па би им сваки бод добро дошао да поправе пласман. Међутим, у Челареву су свесни да све неће ићи тако глатко с обзиром да је у минулом прелазном року дошло до великих промена у играчком кадру.

„Припреме смо почели на време, међутим, тим се полако осипао. Напустило нас је чак 12 играча, од којих су осморица б ила стандардна. Зато смо морали у потрагу за појачањима, па смо довели 12 нових фудбалера. Има ту и повратника али и нових младих играча који су по први пут стигли у Челарево“, каже спортски дирфектор Мића Илић.

После оставке тренера Триве Илића стигла су и нова два тренера из Војводине са суперлигашким искуством. Владимир Буач је нови шеф стручног штаба а помоћник му је Владо Каракаш.„Задовољни смо њиховим радом и мислим да су они прави погодак за наш тим“, напомење Мића Илић.

Од играча који су јесенас наступали за ЧСК Пивару остало је 14 играча. Ту су Танкосић, Елесин, Драшковић, Јовић, Валиђо, Ракић, Илић, Трифковић, Степанов, Вилотијевић, Караћ, Никић, Степанчев и Петровић. Повратници су Станић из Оџака, Шљиванчанин из Пролетера и Крстановић из Инђије. Из Војиводине су стигли М. Зличић, Живковић,

Пилиповић и Деветак. Синђић је дошао из Израела, Мушикић и Пантић из Спартака, Текијашки из Динама и Благојевић из Аранђеловца.Шта и колико ће моћи ови нови ‚‚клинци‚‚ у прволигашком надметању делом ћемо видети у суботу у Челареву када је заказана генерална проба са Бачком из Суботице.

В. Вујановић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести