Цемент се појачао пред наставак сезоне

Нови-стари стратег фудбалера Цемента Ненад Церовић, за кога су везани успеси тима из Беочина, засукао је рукаве и кренуо за оштрим тренинзима, јер екипа коју је преузео јесењу полусезону у Српској лиги завршила је на 14. месту, што не гарантују мирно пролеће.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Цемент се у међувремену појачао, у Беочин су стигли: голман Кнежевић, Вујичић, Згоњанин, Ћурко, Ракић, Балетић, Велемир, Вујошевић, Скоко, талентовани Александар Леђанац и бонуси Томовић, Бајић и Кеyа.

„Протеклу годину провео сам у Братству из Пригревице, био сам стандардни на 30 утакмица, постигао сам два гола и сматрам дао допринос високом пласману мог сада бившег клуба. Позив тренера Церовића да пређем у Цемент нисам могао да одбијем, па ћу у наредних шест месеци провести у беочинском клубу. Тренинзи су на професионалном нивоу, атмосфера одлична, играчки кадар квалитетан па верујем да ће Цемент да пролеће играти много успешније у односу на јесен“, каже Леђанац.

Талентовани фудбалер има само речи хвале о бившем клубу.

„Захвалан сам Пригревчанима што су ми дали папире и дозволили да пређем у Цемент. Време проведено у Братству остаће ми у најлепшој успомени. Сада имам обавезу да играма у Цементу опрвадам поверење људи који су ме ангаживали“, поручио је Леђанац.

Б. Ст. - М. По.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести