Церовић води Беочинце

Фудбалере Цемента у пролећном делу првенства Српске лиге предводиће искусни и доказани тренер Ненад Церовић, коме ће асистирати Милан Вигњевић.
Cerovic Nenad/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

Беочинци су полусезону завршили на 14. месту, што значи да на пролеће морају да играју куд и камо боље и да освоје више бодова.                    

Клупски челници, предвођени председником Родољубом Даничићем, чине напоре да обезбеде максималне услове за рад и такмичење, у чему имају велику подршку локалне власти  и Комапаније Лафарж Цемент.

На проби су девоторица новајлија који ће се борити  да понесу дрес беочинског српсколигаша: Скоко (Шајкаш), Ракић (Раднички СМ), Бајић (Слога, Темерин), Марков (Хајдук, Чуруг), Марјановић (Црвена звезда), Ћурко (Дунав), Вујошевић (Врбас), Милутиновић (ЧСК Пивара), Балетић (Осечина), и Кеџа (Црвена звезда).

- Радујем се повратку у Беочин у којем сам доживео лепе тренутке.Цемент је  по организацији стабилан клуб, воде га озбиљни људи, па ћу и ја настојати да са екипом постигнем добре резултате. Фудбалери и ми из струке имамо обавезу према граду и публици да увек пружимо свој макисмум – поручио је Церовић.

Искусни тренер где год да је радио постизао је успехе, беочински љубитељи фудбала га  баш воле и уверени су да ће екипа са Церовићем на пролеће играти и лепо и ефикасно.Великим радом и кроз контролне утакмице Цемент ће доћи до игре коју ће да захтева Церовић, а на пролеће ни једном ривалу неће бити лако са беочинцима.

Б. Старчевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести