Доналд: Увек уз Звезду, бићу ту против Чукаричког

БЕОГРАД: Дошао сам да подржим Звезду пред најважније изазове у сезони. Екипу чека пет финала, имамо два бода више од првог пратиоца на табели, тако да је све у нашим рукама, изјавио је некадашњи капитен фудбалера Црвене звезде Мичел Доналд.
Mičel Donald Foto: youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Видим да је атмосфера у екипи одлична и то ме посебно радује, а једва чекам утакмицу против Чукаричког, с обзиром на то да ћу бити на стадиону. Надам се да ће навијачи доћи у што већем броју у среду, момцима је потребна подршка, а заслужили су је, рекао је Доналд за клупски сајт.

Холандски фудбалер тренутно игра за турски Ерзурумспор, а Звездин дрес носио је од 2015. до 2018. године, одиграо 107 утакмица, постигао 14 голова и освојио две титуле.

Клуб ради одлично, приметно је да се из сезоне у сезону све више подиже лествица, а ја сам и по одласку рекао да ћу наставити да као навијач будем уз Црвену звезду. Још увек има ту фудбалера који су играли са мном, Борјан, Родић, Гобељић, Срнић, Канга, Катаи, Бен, Павков... Познајем и Поповића, сећам се и малог Ераковића, такође и Николић је често тренирао са нама, голман Гордић наравно и Милијаш, легенда клуба. Лепи дани којих се увек радо сетим, поручио је Доналд.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести