ДРАГОЉУБ САМАРЏИЋ: Ускоро ћу заказати јавну седницу Скупштине ФК Војводина

Првенство у Суперлиги завршено је протеклог викенда, а играчи Војводине, што у клубу нико не пориче, разочарали су навијаче, освајањем седме позиције на табели.
Dragoljub Samardžić, predsednik Skupštine FK Vojvodina Foto: Dnevnik.rs
Фото: Драгољуб Самарџић, председник Скупштине ФК Војводина Фото: Дневник.рс

Много се више очекивало, уосталом и фудбалери  су најављивали успешнију сезону, али од лепих жеља није остало - ништа. Спортска јавност у Новом Саду зато с нестрпљењем очекују заказивање Скупштине и промене унутар клуба. Најпозванији да о томе прича је председник највишег клупског тела Драгољуб Самарџић.

- Основно је да нагласим да нико не може и није задовољан оствареним резултатима екипе. То је нешто што више никада не сме да нам се понови. Чекали смо крај такмичења, самим тим и са заказивањем Скупштине, јер нисмо желели да додатно реметимо и оптерећујемо екипу. Желим да наредна седница највишег клупског тела буде темељ за рад неких нових људи који ће доћи у клуб. Једноставно, Војводини не смеју више никада да се понове резултати из тек завршеног првенства и све личне интересе и сујете мораћемо, сви заједно, да подредимо интересима клуба.

Када се може очекивати да сазовете седницу Скупштине?

- Да бисмо створили оптималне услове за њено одржавање, морамо да сачекамо писане извештаје о раду свих клупских структура. Они се налазе у изради и чим их будем добио, а то очекујем да буде у року наредних неколико дана, сазваћу седницу Скупштине, за коју овом приликом наглашавам да ће бити јавна.

Веома је кратак период до почетка припрема за ново првенство, самим тим времена за реакцију има изузетно мало?

- Тачна је та констатација и због тога управо не смемо да губимо време на тривијалним стварима. Свесни смо да припреме почињу практично већ сутра и зато морамо да створимо максималне услове како би нови људи који ће нбити изабрани имали довољно времена да реагују.

Какав развој догађаја очекујете на седници Скупштине?

- Пре свега, да буде испољено максимално јединство свих чланова. Потребно нам је да сви ми који волимо овај клуб пружимо пун допринос како би седница била успешна. Сигуран сам да ће, у том случају, и резултати бити много бољи, онакви какве од свих нас захтевају традиција и углед који ФК Војводина има у српском фудбалу – нагласио је Самарџић.       

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести