Ђукић и Николић сложни: Шансе и даље 50:50

БЕОГРАД:  Тренери Партизана и Видеотона Мирослав Ђукић и Марко Николић сложили су се да је значај меча оптеретио оба тима и оценили да су шансе у реваншу за пролаз у Лигу Европе пођеднаке.
partizan videoton fonet
Фото: FoNet

"Мислим да је и даље 50:50, остаје ти 90 минута у Мађрској и победника ће одлучити детаљи. Видело се вечерас да се добро познајемо, парирали смо једни другима, није бхило лепршавости. Исто очекујем и у реваншу", рекао је Ђукић на конференцији за медије.

Он је похвалио задњу линију тима, на челу са голманом Стојковићем, али и истакао да у нападу може боље.

"Рекао сам и пре утакмице да је битно задржати нулу код куће јер то даје стабилност. У последње две утакмице нисмо примили гол, одајемо утисак чврсте екипе. Задовољан сам како екипа ради у дефанзиви. У нападу сигурно можемо и морамо боље", поручио је Ðукић.

Марко Николић није задовољан, како је навео, кад се све узме у обзир.

"Ово је прва утакмица да нисмо постигли гол откад сам тренер Видеотона, али опет нисмо примили гол. Не волим 0:0 са гостујућег терена, као да се није ни играло. Одлука следи код нас, али мислим да су шансе и даље 50:50", казао је он .

Николић је додао да је његовом тиму недостајало још мало квалитета и честитао Владимиру Стојковићу на сјајној одбрани у последњем минуту меча.

"Партизан је на неки начин водио игру, али ми смо били опаснији. На крају недостајало је и мало среће, треба честитати Стојковићу на оној одбрани", поручио је Николић.

Реванш се игра за седам дана у Мађарској.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести