Екипа Лампонеа се "саплела" на почетку Дневниковог турнира

Троструки победник традиционалног “Дневниковог турнира у малом фудбала екипа Лампонеа већ на старту се "саплела".
1
Фото: Велика борба се водила у мечу између Лампонеа и Паркинг сервиса

У окршају са Паркинг сервисом  освојили су само бод, па ће морат у пкршају са Аутогалантом  да решава пролаз у нокаут фазу. И јуче као и првог дана гледали смо допадљив мали фудбала,а најбољи меч одиграли су  Бровел виљушкари за које играју фудбалери Бачке из Бачке Паланке и Кафеа Панде.  

Врло добар меч одиграле су екипе Лампоне и Паркинг сервис. Почетком утакмице Лампоне, који је  три пута до сада тријумфовао на нашем турниру  је имао иницијативу, погодили су и  пречку, да би до вођства стигли  након што Веско Губеринић био сигуран са пенала. Имао је Лампоне још неколико прилика, а најбољу шансу за Паркинг сервис у финишу првог полувремена пропустио је некадашњи играч Војводине и португалског Порта Милан Степанов. Вођством Лампонеа завршено је прво полувреме, а у другом делу Паркинг сервис је заиграо знатно боље. Играчи Паркинга нису искористили неколико шанси али су до изједначења стигли када је са пенала прецизан био Дејан Клајић. У финишу меча Лампоне је извршио снажан притисак на гол ривала, уздрмали  су “жицари” и пречку али резултат се није мењао. Занимљиво је да Лампоне у другом полувремену није успео да дође до трећег корнера (иако су из првог пренели два), што би им омогућио казнени ударац са седам метара.

Фото: Кафе Хогар је лако поббедио екипу Ауто Арис из Равног Буљима

Сјајну партију пружила је екипа Кафе Хогар и забележила сигурну победу над Ауто Арисом. Први део сусрета није био претерано садржајан али је екипа Хогара ипак диктирала темпо.

Веома квалитетна екипа Хрубик Волво надиграла је дугогодишњег учесника нашег турнира РТВ Војводину. Био је то сусрет екипа које знају да одиграју на резултат што се и видело у првом полувремену када су са обе стране голови постизани са пенала. У 4. минуту повео је Хрубик Волво погодком Николе Милића а изједначио је Срђан Станић, а до полувремена виђено је много пропуштених прилика. Играло се веома брзо са обе стране, ређале су се шансе, али и грубости. Ипак, до новог погодка чекало се све до 25. минута, а пенал са девет метара, због нагомиланих прекршаја, реализовао је Александар Јовановић и довео Хрубик Волво у ново вођство. Недуго затим са пенала је био прецизан још једном Никола Милић, а коначних 4:1 поставио је Филип Клајић после акције из аута.

Није много лепог фудбала виђено у првих 15 минута сустера Бровел виљушкара и Кафе Панде. Прекаљени играчи са обе стране били су веома дисциплиновани, играло се без грешке а доминирале су одбране. Друго полувреме донело је прегршт голова и узбуђења. Никола Томић довео је Кафе Панду у вођство шутем из слободног ударца, а у 22. минуту повисио је предност Милан Ковачевић. Одмах су “виљушкаристи” узвратили и смањили заостатак преко Жарка Влајића, међутим добра акција донела је нови пенал Кафе Панди који је поново искористио Никола Томић за 3:1. Бровел виљушкари нису искористили пенал, добар на голу је био Родић, али су присли ривала у завршници, преко Петра Влајића смањили резултат, а Мирослав Бјелош је пеналом са девет метара у последњој секунди утакмице поставио коначних 3:3.

ТН ауто је био бољи ривал у првих 15 минута против Кафе Козма али је на одмор отишао са минималном предношћу после погодка Бобана Дашића. Када су за Ветерничане у игру ушли Томислав Томић и Игор Ђурић игра је добила је потребну димензију која је водила ка победи. Ђурић је пропустио две добре прилике у другом полувремену да повећа вођство што је екипа Кафе Козмо успела да казни у самој завршници меча. Најпре је голман Јован Шегрт савладао свог колегу и то са половине терена за изједначење, а победу кафеyијама донео је Илија Слепчевић у претпоследњем минуту.

Фото: Детаљ с утакмице пионира између Каза Бјанке и Кафане Крањац

У кадетској конкуренцији виђена је занимљива фудбалска представа у мечу у коме су копља укрстили Каза Бјанка и Кафана Крањац 1694 за које играју млађани момци из Руменке. Руменчани су дошли у вођство голом Лепојевића, а потом су пропустили и две солидне прилике. Екипа Каза Бјанке је такође пропустила шансу када је лопта погодила стативу, а до изједначења је дошла на крајње необичан начин када је Мирослав Пекановић “ушао у шут” голману Кафане Крањац, а лопта се од пречке одбила у гол. Нерешеним резултатом се отишло на одмор а у другом полувремену нешто бољу игру Каза Бјанке голом са пенала крунисао је Пекановић. Кафана Крањац до краја није успела да изједначи, погодили су стативу, а нису имали ни среће да једну од две прилике претворе у гол.  

Г. Ковач

М. Ристић

Д. Кнежић

Фото: Д. Иванић

Резултати

Пионири

Горан Божић – Фасада 0:3

Кадети

Каза Бјанка – Кафана Крањац 2:1

Бурка инсталације – Но нејм  6:1

 Сениори

Власте 021 – Римски оил  0:3

Лампоне – Паркинг сервис 1:1

Кафе Хогар – Ауто Арис Равни Буљим  3:0

Хрубик Волво – РТВ Војводина  Залагаоница БС 4:1

Бровел виљушкари – Кафе Панда 3:3

ТН ауто – Кафе Козмо 1:2

 

Субота

15.00: ЖФК Војодина – Фасада (п)

15.35: Фортуна бамбино – Ресторан Наша тврђава (п))

16.10: Мењачница Рис – Ауто Арис Равни Буљим  (с)

16.45: Римски оил – Мимада лајн (с)

17.20: ДП тим – Кафе Панда  (с)

17.55: Аутогалант – Паркинг сервис (с)

18.30: Кућерак - Цанекс (с)

19.05:  Хрубик Волво – ТН ауто

19.40:  Бурка инсталације – МГМ Пламен компани (к) 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести