ФК Партизан: Вучелић за 21 минут добио мандат до 2022. године

БЕОГРАД: Актуелни председник ФК Партизан Милорад Вучелић реизабран је данас на ту функцију до јуна 2022. године на ванредној конститутивној изборној Скупштини која је одржана у Спортском центру Телеоптик.
ФК Партизан
Фото: ФК Партизан

Скупштину сада чини 41 делегат, уместо досадашњих 65, а за Вучелића је на предлог почасног председника Ивана Ћурковића, гласало 39. 

Цела Скупштина на којој су Вучелић и досадашње руководство прво разрешени, а потом поново изабрани, трајала је 21 минут.

"Лако је данас кад славимо дуплу круну. Славећи победе нисмо прешли меру гордости, него смо славили оно што смо витешки заслужили. Биће пред нама искушења и пораза, али сам сигуран да никад нећемо бити понижени. Нити ћемо бити понизни. Чуваћемо часно име Партизана, које траје годинама", рекао је Вучелић и захвалио се на поврењу.

Владимир Вулетић је поново изабран за потпредседник клуба, а за чланове Управног одбора Милан Обућина, Небојша Петровић, Бранко Брновић, Драгољуб Траиловић, Душан Јовановић, Горан Шкодрић, док је нови члан Миломир Глигоријевић.

Оцекивано, функцију генералног директора и даље ће обављати Милош Вазура.

"Милош је млад човек, пун енергије, сигуран сам да неће разочарати, напротив, одушевљаваће нас", образложио је Вучелић.

Нови чланови Надзорног одбора су Милош Костић, Стојанче Ристески, Милош Марковић, Младен Николић и Вељко Делибашић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести