Фудбалери Бечеја с оптимизмом дочекују Дунав

Јесте Дунав већи од Тисе, али фудбалери Бечеја верују да ће на терену показати да су квалитетнији од истоимене екипе из Старих Бановаца.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Буде ли тако, биће то додатни замајац да у финишу првенствене трке поправе бодовну зимницу.

- Не кријемо, интересује нас само победа. Наравно, не очекујемо да ће бити лако. Напротив. Знамо да нас чека ривал чији тренутни пласман не осликава његову праву вредност и сходно томе прилазимо утакмици као да играмо с првим, а не последњим на табели. Нешто нам се поправила кадровска ситуација, али још увек нисмо без проблема. Капитена Славољуба Дабижљевића мучи задња ложа, Страхиња Илић одрађује суспензију због искључења на утамимици с Перлежанима... Међутим, атмосфера је добра и верујем да ће се пренети и на утакмицу - не крије оптимизам шеф стручног штаба Милан Белић.

Млади голман Мане Марковић се опоравио од повреде и враћа се на гол. И Петар Илић је заборавио на повреду, па би требало да потврди на терену квалитет који га је довео на обалу Тисе. У односу на састав који је претрпео пораз у Вршцу, поред голмана Марковића, враћају се десни бек Владан Воргучин, штопер Владимир Остојић и нападач Жарко Кобиљски.

Мада је свака утакмица прича за себе, љубитељи фудбала крај Тисе се присећају да су њихови љубимци релативно лако излазили на крај са Дунавом претпрошле сезоне, такође, у Српској лиги. Крај Тисе је било 3:1, а крај Дунава 4:0, па с правом очекују победоносни хет-трик. Додајмо да утакмица почиње у 14 сати и лепо време просто мами навијаче на трибине стадиона у Бечеју. 

В. Јанков

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести