Фудбалери Бечеја седам пута изгубили у десет утакмица

Фудбалери Бечеја забележили су нови пораз у прволигашкој конкуренцији, што и није неко изненађење, јер су у актуелној сезони заређали седам неуспеха у десет утакмица.
kovacevic
Фото: Младен Ковачевић, фото: Дневник

Овога пута победила их је млада екипа Телеоптик са убедљивих 3:0 (0:0). Међутим, резултат зна да завара, али се он пише и памти.

Бечејци су били, поготово у првом полувремену, доминантнији ривал, али без конкретне завршнице. Пропустили су неколико изгледних прилика, Лазић у трећем минуту, Краговић у 13, Ковачевић у 30. и 38, а Грујић је у 85. минуту могао да изједначи. Међутим, иза ових акција мрежа домаћина је мировала, па  је изабранике тренера Бранка Савића на крају стигла казна.

„Ко није био на утакмицу, не може да верује шта нам се дешавало. Играли смо у првом полувремену боље од издања против Трајала, али ни из зицера нисмо успели да затресемо мрежу. Колико је Ковачевић у минулој сезони био доминантан по питању ефикасности, толико га сад неће гол. А да смо дали гол, све би било другачије. Овако, кад су домаћини стигле до вођства, који је уследио низом сплета околности у њихову корист, растрчали су се и разиграли, што нам је отежавало ситуацију. Остаје нам да не губимо наду, већ радом да одржавамо форму и покушамо у наредној утакмици против Слободе да освојимо цео плен“, јасан је тренер у стручном штабу Далибор Новчић.

Очито је да се у тиму Бечејаца осећа изостанак искусног Чедомира Томчића, који има пословне обавезе и не тренира већ три недеље, те не може да се рачуна на његове услуге. Кад се врати у тренажни процес, требаће му време да поврати форму. Све су то хендикепи који прате прволигаша са Тисе. Како све има свој крај, верује се и разултатски слаба серија Бечејаца. Управо из тог разлога ће наредни окршај крај Тисе против Ужичана бити од велике важности.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести