Фудбалери Обилића вредно вежбају: Високи циљеви Змајевчана

После блиставог финиша у јесењем делу  првенствене сезоне у Подручној лиги Суботица, фудбалери змајевачког Обилића увелико пуне батерије за пролећни део.
obilic zmajevo 1
Фото: Играчи Обилића, фото: Приватна архива

Змајевчани  стартују са четврте позиције, салдом од 27 бодова, колико имају трећепласирана Панонија и другопласирани Србобран, са само седам бодова мање од првопласираног Његоша из Ловћенца којег су Змајевчани јесенас на свом терену и играчем мање, у потпуности надиграли. Управо та чињеница даје велико самопоуздање играчима и руководству Обилића који су одлучни да крену у трку за освајања првог места у лиги.

- Напустила су нас три играча, али то неће битно утицати на састав и снагу екипе јер нам је костур екипе остао исти. Морамо нагласити да имамо пет младих, изузетно талентованих играча са солидним играчким искуством и великом жељом доказивања. Сви млади играчи су из Змајева, из наше школе фудбала а и зато можемо квалитетно да надограђујемо тим за врх табеле. Налазимо се у одличној позицији, имамо добру базу, али нећемо претеривати. У техничком погледу екипа је испред очекиваног и сигурно нећемо дозволити да нам измакне указана прилика. Пред нама је дуг и тежак пролећни део, али смо пуни самопоуздања и велике жеље за поштено надигравање -  истакао је председник клуба Никола Ђуровић.

Змајевчани тренирају три пута недељно у свом рекреационом центру, имају одличне услове, а акценат су ставили на стицање кондиције,  док ће тактичко – технички део и уигравање тима уз контролне утакмице спровести у другом делу фебруара. Коначно „брушење“ форме биће у финишу припремног дела, пред сам почетак пролећног дела првенства.    

Л. Киш

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести