Фудбалери Партизана испустили већ виђену победу против Јавора

БЕОГРАД: После серије добрих резултата фудбалери Партизана су „укочили“ тамо где се најмање очекивало.
p
Фото: Tanjug

С ,,дављеником“ на табели – Јавором, одиграли су само нерешено а сами су криви што нису остварили тријумф. Имали су вођство од два гола разлике и опустили се, за шта су кажњени.

Почело је жестоко, са по ефектним голом на обе стране. Најпре је Николић са двадесет метара довео Јавор у вођство да би мало касније Натхо ,,закуцао“ лопту у мрежу Ивањичана. Темпо, ипак, није био јак – гости су се добро поставили у дефанзиви и успоравали нападе црно-белих.

У 26. минуту – Партизан долази у вођство. Центрирао је Дијабате а Урошевић сместио главом лопту у мрежу. Одмах потом у шанси је Рикардо а у последњем тренутку гол спречио Копитовић. Потом је уследила ,,успаванка“ све до самог финиша првог полувремена када је Јавор имао шансу преко Гигића а одбранио Поповић.

Друго полувреме почело је шансом Вујачића али је његов ударац главом завршио преко гола. И даље је Партизан имао иницијативу, и даље се питао за све на терену. Уследила је и прилика Урошевића али и интервенција Вулића.

Ваљак је појачао темпо, намеран да што пре постигне трећи и одлучујући гол. Тако је и Живковић био у шанси али је погодио пречку. Што није успао тада десни бек црно-белих јесте у 64. минуту, када је на центаршут Натха савладао Вулића.

Ту, ипак, ние био крај јер је само мало касније Јавор смањио на 3:2. Погодак је из једанаестерца постигао Гигић а свему је претходио фаул Белића у свом казненом простору.

Партизан је могао експресно поново да поведе са два гола разлике али су велике прилике промашивали Рикардо и Живковић. Казна је уследила само три минута касније.

Погодак је постигао Гојковић после центаршута са леве стране, за коначних – 3:3.

И. Лазаревић

Партизан – Јавор Матис 3:3 (2:1)

БЕОГРАД: стадион Партизана, гледалаца: 3.000. Судија: Стојановић (Београд). Стрелци: Натхо у 11, Урошевић у 26. и Живковић у 64. за Партизан а Николић у 6, Гигић (из пенала) у 69. и Гојковић у 87. минуту за Јавор. Жути картони: Филиповић, Урошевић (Партизан) а Ђукић, Копитовић, Јањић (Јавор).

ПАРТИЗАН: Поповић 6, Филиповић 6 (Живковић 7), Марковић 6,5, Вујачић 6,5, Урошевић 7, Фејса 6,5, Белић 6,5 (Павловић), Дијабате 7, Натхо 8, Мениг 6,5 (Јовић 6), Гомеш 6.

ЈАВОР: Вулић 7,5, Николић 7, Копитовић 6,5, Ђукић 6, Тојчић 6, Јањић 6, Дукуре 6 (Гојковић 7), Ђурић 6, Танко 6 (Луковић 6,5), Кембел 6,5 (Мелтић), Гигић 7 (Вицо).

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести