Фудбалери Пролетера одиграли нерешено против Младости

Никада и ниједној екипи није лако када гостује у Лучанима, јер домаћа Младост тамо нема пуно милости.
lopta1
Фото: pixabay.com

Усталом, у овој сезони само је Црвена звезда успела да однесе бодове из вароши у западној Србији, а свих преосталих пет утакмица Лучанци су решили у своју корист. Сада су успели у науму да остану непоражени против домаћина фудбалери новосадског Пролетера, који су наставили властити низ сусрета у којима нису осетили горчину пораза и нанизали су их већ седам.

Капитен Синиша Бабић и саиграчи и даље се изузетно високо котирају на табели Суперлиге и наговештавају још боље партије у наставку сезоне.

Виђена је веома тврда, права такмичарска утакмица, у којој није било пуно прилика које могу да се окарактеришу као стопостотне. У првих 45 минута домаћин је био бољи ривал, имао чешће лопту у поседу, али су мреже мировале.

У наставку је чета тренера Бранка Жигића заиграла боље, створила неколико полуприлика, али њих нису успели да реализују Пејић, Миросављев и Којић, па је резултат остао исти као и пре почетка утакмице, дакле 0:0. Био је то и најреалнији исход овог, за обе екипе, веома важног дуела.   

С. Р.

ЛУЧАНИ: Стадион Младост Лучани, играно без присуства гледалаца, судија: Лукић (Београд). Жути картони: Милошевић, Цветковић, Бабић, Л. Јовановић, Шатара (Младост), а Миросављев, Којић, Миленковић (Пролетер).

МЛАДОСТ: Зечевић, Милошевић, Л. Јовановић, Крајишник, Кос, Радивојевић, Бабић (Одита), Цветковић, Јешић, П. Јовановић, Шатара.

ПРОЛЕТЕР: Петрић, Пејић, Миросављев, Ковачевић, Јоковић, Андрејевић, Милошевић, Бабић (Бацановић), Живојиновић (Галић), Миленковић (Весић), Којић.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести