Фудбалери Пролетера припремају се за гостовање Чукаричком

Фудбалери Пролетера заузимају висок шесто место на суперлигашкој табели и у веома добром расположењу припремају се за гостовање Чукаричком.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

О домаћину имају само речи хвале, али верују у своје могућности и сматрају да Баново брдо није неосвојиво.

- Пауза је дошла у тренутку наших одличних игара, након три везане победе. Били смо у великом налету, али шта је ту је, окренули смо се припремам за утакмицу на Бановом брду, уз уверње да смо сачували добру форму - каже шеф струке Бранко Жигић.

После ремија са Мачвом, када је заиста пропуштена прилика за освајање сва три бода, Сланобарци су нанизали три победе и високо скочили на табели.

- Све три претходне победе су ми драге, али је она са ТСЦ -ом  најслађа обзиром да су Тополчани били  учесници квалификација за Лигу Европе и  први пут су поражени од Пролетера. Видећемо како ћемо после паузе играти против Чукаричког, можда нас је избацила из ритма, с тим што су се неки ровити играчи опоравили, Кнежевић, Јовановић и Којић.Немам сумњу да ћемо бити спремни за наступ на Бановом брду, не бих да нагађам резултат ротив јаке екипе Чукаричког, с тим што с подразумева да верујем да ће бити повљан по нас.

Уз добре игре и резултате у први план излазе млади и талентовани фудбалери.

- Велику пажњу посвећујемо талентованим играчима. У до­садашњем делу првенствне трке на фудбалску сцену крупним корацима закорачило је чак шест талентованих момака, који су показали да се на њих мора озбиљно рачунати и да су  будућност нашег клуба. Пролетер  стасава у колектив коме тежимо и имамо основа да се надамо и у будуће добрим резултатима  - поручио је Жигић.

Сланобаци су свакако најпријатније изненађење досадашњек тока шампината, да су имали само мало више среће имали би и који бод више.Но, првенствена трка је дуга, биће прилика да се надокнади испуштено. Добар су тим, сјајна је атмосфера у клубу и екипи и играју леп фудбал. Чињеница је да није лако победити Чукарички на његовом терену, али је и Чињеница да Пролетер сигурно неће ићи на ово гоствљње са белом заставом.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести