Фудбалери Пролетера завршили тестирање: Тренинзи два пута дневно

Фудбалери Пролетера обавили су тестирања у балону Меyик и лекарске прегледе и након тога кренули са тренинзима два пута дневно.
prolter ns
Фото: Приватна архива

„По ономе што су показали прегледи и тестирањ очито је да су се играчи  придржавали плана и програма. Прва два тренинга одрадили смо на терену са вештачком подлогом на Сајмишту и изузетно сам задовољан приступом обавезама и жељом да се све уради на високом нивоу. Предстоји нам мукотрпан рад на физичкој спреми како бисмо максимално спремни наставили првенствену трку. Нећемо занемарити рад са лоптом и тактичко-техничке елементе. Пре одласка у Анталију (25. јануара) одиграћемо утакмице са ТСЦ - ом  и ЧСК – ом“, рапортирао је шеф стручног штаба Драган Радојичић. 

Играчки кадар за сада није претрпео велике измене, недостају Мићић, Раденовић, Јовановић и оправдано одсутани Николић.


Позната два ривала

Фудбалери Пролетера ће до 25. јанура тренирати у Новом Саду, а онда следи пут у Турску. По речима генсека Озрена Дукића, поред тренинга два пута дневно у плану су четири утакмице. Два противника већ су позната, 30. јануара ривал је  Зарија (Луганск), а 6. фебруара Ордабаши (Казахстан), док се за термине 27. јануар и 2.фебруар траже ривали.


„Раду првом тиму прикључили смо и двојицу омладинаца Милоша Јанковића и Давида Петровића, са позајмице из Кабела вратили смо Александра Илића, који ће заједно са голманом Кнежевићем, Петричићем, Згоњанином, Раичковићем, Моравцем и Тешићем бити на скенеру стручног штаба, а током дана треба да нам се прикључи и искусни Николић. Има интересовање за неколико наших играча, а ја  бих волео да остану сви. Клупски челници се око тога питају, с тим што се надам да ћемо имати ква­литетну екипу за пролећене изазове“, казао је Радојичић.

М. По.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести