ФУДБАЛЕРИ ТСЦ-А У ДЕРБИЈУ РЕМИЗИРАЛИ С ЧУКАРИЧКИМ Лазетић: Најтеже је постићи гол

 Нису фудбалери ТСЦ –а успели да у дербију 29. кола Суперлиге савладају Чукарички (0:0), али су. без обзира на све, у табору Тополчана задовољни.
1
Фото:  Жарко Лазетић, тренер ТСЦ –а, фото: ТСЦ

Наставили су низ од чак 33 утакмице у којима нису имали негативан резултат у првом делу,

Бачкотополчани су све  време сусрета били бољи, имали су више лопту у својим ногама, али нису успели да пробију бедем „брђана“, Покушавао је тренер домаћих Жарко Лазетић с изменама, али није успео, очигледно да ТСЦ лакше игра на гостовањима него пред својом публиком.

- Без обзира на све, задовољан сам  како смо играли – објаснио је после меча тренер ТСЦ–а. – Чукарички је играо добро и организовано, а ми смо у првом делу, из неког разлога, били нервозни Исувише смо грешили, а у наставку били смо много организованији и конкретнији с лоптом. Створили смо и неколико добрих прилика, али нисмо успели да их реализујемо. Била нам је ово трећа утакмица за осам дана, вероватно је и то оставило трага, али нисам очекивао да буде тако. Због тога сам и променио пет играча у односу на прошли дуел, да бисмо имали свежину. Можда смо могли и више да будемо такмичарски настројени.

 У финишу дербија кола, ТСЦ је имао три лепе прилике, али Јовановић, Ђаковац и на крају Стојић нису се најбоље снашли.

- Најтеже је у фудбалу постићи гол – додао је Лазетић. – Ова утакмица нам је показала много, подсетила нас је на прошли двобој с Чукаричким, када такође нисмо постигли погодак. Наш циљ је увек да имамо лопту у нашем поседу и да креирамо игру. Овог пута смо мало били нестрпљиви и недовољно конкретни. Ипак, када све саберемо, морамо да будемо задовољни, Ђорђевић се вратио после четири месеца неиграња, Крстић је тек изашао из повреде, а Ђаковац је почео сусрет после дужег времена , Радин чим не игра једну утакмицу делује теже. Нећу да се правдам, Чукарички је одиграо сјајн тактички дуел и заслуга „брђана“ је што нисмо победили.

 Г. Ковач

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести