Фудбалери ТСЦ-а у Сенти дочекују екипу Чукаричког

Фудбалери ТСЦ–а после паузе у првенству одиграли су две сјајне утакмице, у којима су до врха напунили мрежу Новог Пазара (7:0), а онда у Куп сусрету и у “шареном” саставу, лако победили Трајал у Крушевцу (2:0).
lopta2
Фото: pixabay.com

Очигледно је да су Тополчани успели да стабилизују форму и да сада поново играју у ритму који их је красио у дебитанској сезони у Суперлиги Србије. Данас тим ТСЦ- а у Сенти дочекује екипу Чукаричког и најављује нову победу, која би могла да га уврсти међу пет–шест најбољих тимова наше лиге. Шеф стручног штаба Золтан Сабо истакао је да ће утакмица с “брђанима” представљати тежак испит за екипу коју предводи с клупе, посебно ако се у обзир узме чињеница да је екипа са Бановог брда у одличној форми.

- Долази нам у госте екипа која, без обзира на то што је променила играчки кадар и тренера, игра у одличној форми – објаснио је Сабо. – Ако пружимо игру као на последња два сусрета, сигуран сам да ћемо славити  Најзад смо комплетни, опоравио се и Скопљак, па имамо већи избор играча на располагању.

Један од најискуснијих у редовима Тополчана, дефанзивни везни фудбалер Јанко Тумбасевић, такође је нагласио да је Чукарички тежак противник, екипа која има одличан тим и изврсне појединце.

- Одиграли смо две добре утакмице против Новог Пазара и Трајала, а ако желимо да се вратимо у врх табеле, морамо да побеђујемо, поготово када играмо код кућем - истакао је Тумбасевић и додао да ће екипа ТСЦ-а дати све од себе за победу.  

Млади дефанзивац Бојан Балаж нагласио је да Чукарички игра сјајно и да има континуитет, али да је за ТСЦ важно да форсира своју игру.

- Напашћемо ривала од првог минута – додао је Балаж. – Ми и не знамо другачије, а офанзивна игра нам се исплатила у последњим утакмицама. Ово је за нас врла важан испит, ако га положимо и победимо, придружићемо се екипама из горњег дела табеле, уједно ћемо и прескочити Чукарички. Биће то сигурно атрактиван сусрет, а надамо се да ћемо из њега изаћи као победници.

С. Ст -  Г. К.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести