Фудбалери ТСЦ - а у Сенти дочекују Инђију: Први меч под рефлекторима

Фудбалери ТСЦ из Бачке Тополе данас  од 20 сати, на свом терену у Сенти дочекују екипу Инђије, у 6. колу Суперлиге, уверени да ће остварити још једну победу и задржати позицију у врху табеле.
zoltan sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

Овај меч биће први који ће се у Сенти играти под рефлекторима.

На конференцији за новинаре у Бачкој Тополи, уз подсећање да се екипе ТСЦ и Инђије знају из Прве лиге, у којој су били ривали прошле сезоне, шеф стручног штаба ТСЦ Золтан Сабо је оценио да их чека сигурно тешка утакмица, у којој се тимови добро познају.

- Инђија има бољи тим него прошле сезоне, појачали су се, имају доброг тренера који зна шта хоће, али ми ћемо своју игру играти и верујем у још једну победу - рекао је Сабо.

Нападач Ненад Лукић, стрелац два гола у мечу са Војводином у 5. колу, у коме је био проглашен за најбољег играча, истакао је да добро познаје екипу Инђије, али да данас уколико ТСЦ буде играо како зна, не би требало да буде проблема да упише нова три бода.

- Очекујем још једну победу, иако је Инђија озбиљна и јака екипа, мислим да све зависи од нас - казао је Лукић.

Дефанзивац Небојша Скопљак додао је да је екипа Инђије стари познаник, који се појачао и сада је јачи противник, против кога ће свакако бити изазовно играти. 

Скопљак је у претходној утакмици са Војводином, задобио лакшу повреду, од које се опоравио, па ће бити на располагању тренеру, као и голман Ненад Филиповић.

ТСЦ је позвао навијаче да се у што већем броју окупе данас на стадиону у Сенти, и тако помогну својој екипи, али и присуствују премијерној утакмици под рефлекторима.

С. Ст

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести