Фудбалери Војводине накратко се вратили у Нови Сад: У понедељак селидба у Словенију

Интензивним преподневним тренингом, фудбалери Војводине завршили су први део летњих припрема за нову сезону, који су одрадили на Златибору.
vojvodina
Фото: Dnevnik.rs

Нови шеф стручног штаба Ненад Лалатовић и његови сарадници Драган Шарац, Видак Братић, тренер голмана Милан Јованић и кондициони тренер Саша Семереди, инсистирали су у неколико последњих дана на јаком темпу рада, па је тако било и јуче на терену хотела „Палисад“. Играчи су издржали „тортуру“, а једино се на лакшу повреду пожалио Огњен Ђуричин, који је тренинг напустио мало раније од саиграча, али није реч о некој озбиљнијој озледи.

После ручка, експедиција Новосађана ушла је у клупски аутобус и вратила се у свој град, где је добила слободно поподне, а исто ће важити и за сутра. Новопридошлице Никола Дринчић, Петар Бојић, Немања Вучић, Марко Ђуришић и Јован Кокир за то време обавиће леркарске прегледе, а рад се наставља у суботу, од 18.30 часова, у Фудбалском центру „Вујадин Бошков“.

У исто време и на истом месту, али у недељу, постоји могућност да две екипе Воше међусобно одмере снаге. После тога, како се очекује да тренер Лалатовић одреди списак путника који ће наставити припреме у Словеније, прецизније у месту Терме Чатеж, где ће црвено-бели боравити од 1. до 12. јула и, уз свакодневни рад, одиграти пет или шест контролних утакмица.

Остала је отворена могућност да се евентуално сутра и у суботу још неки нови фудбалери прикључе екипи, а Ненад Лалатовић је нагласио да су му потребне освежења у одбрамбеној линији (још један штопер), као и у везном реду. Бојан Остојић, играч Партизана који је довођен у везу с новосадским суперлигашем, потписао је нови уговор с црно-белима, па од тог трансфера неће бити ништа, већ ће Новосађани морати да пронађу неко друго решење. Доста имена било је у току протеклих дана спомињано да би могли да дођу у Вошу, али у овом тренутку још увек није познато да ли и ко би могао да постане њен нови члан.

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести