Фудбалери Воше по доласку у Белек одрадили први тренинг

БЕЛЕК;: Удобним чартер летом „Ер Србије“ од Београда до Анталије, током којег су летелицу нашег авио-превозника делили с играчима Чукаричког и Радника из Сурдулице, а потом и аутобусом од аеродрома у овом медитеранском граду до коначног одредишта, експедиција фудбалера Војводине стигла је јуче у Белек.
v
Фото: Dolazak ekspedicije Novosađana u Belek/D. Petrović

Тамо их је дочекало облачно, али пријатно време, што, наравно, никог није зачудило, пошто је у ово доба године на обалама Средоземног мора температура таква да изузетно погодује фудбалским и осталим спортским екипама за несметани рад.

Црвено-бели фудбалери нису се претерано уморили од пута и, после ручка, могли су одмах да се посвете обавезама које их очекују. Након што су се играчи, стручни штаб и руководство екипе сместили у собама хотела „Сусеси“, нису губили време, већ су отишли до истоименог спортског центра, у којем ће на располагању имати одличне терене, на којима ће моћи да тренирају током наредне две недеље. Тамо су се одмах бацили на посао и одрадили тренинг опоравка од пута, а већ данас ће почети с радом пуним интензитетом и два пута ће излазити на травњак. То је било и очекивано, јер их већ сутра очекује и прва тест утакмица, у којој ће им ривал бити снажни и квалитетни руски премијерлигаш Нижњи Новгород.

Тренер Славољуб Ђорђевић у Белек је повео укупно 25 играча, па ће под његовим надзором током наредног периода да вежбају – голмани: Горан Вуклиш, Емил Роцков и Ранко Пушкић и играли у пољу: Младен Деветак, Игор Јеличић, Милан Лазаревић, Борис Копитовић, Мирко Топић, Владимир Милетић, Душен Стевановић, Новица Максимовић, Михајло Нешковић, Вељко Симић, Дејан Зукић, Немања Човић, Стефан Ђорђевић, Небојша Бастајић, Миљан Вукадиновић, Владан Новевски, Урош Кабић, Вељко Јеленковић, Бојањ Матић, Александар Буснић, Никола Мирић и Иван Вукчевић. Због повреда у Белек нису допутовали голман Никола Симић и десни бек Марко Бјековић.

Фото: ФК Војводина

Омладинци у Лари

Заједно с првотимцима, у Анталију су допутовали и омладинци Војводине, али су они остали у делу овог града који се зове Лара. Тренер Немања Кртолица на пут је повео 18 играча, а прву проверу форме млади Новосађани имаће већ данас, када ће им ривал бити У21 екипа Локомотиве из Москве.


У раду с екипом Ђорђевићу ће помагати помоћници Предраг Ранђеловић и Зоран Васиљевић, тренер голмана Срђан Жакула, кондициони тренери Александар Јанковић и Саша Семереди, аналитичар Игор Гагричић, доктор Борко Вукосав, физиотерапеути Немања Мијић и Горан Маријан, економи Немања Јотановић и Драган Васић и секретар стручног штаба Драгомир Вукићевић.

С екипом су допутовали и председник клуба Драгољуб Самнарџић, члан УО Љубомир Апро, спортски директор Љубиша Дунђерски, директор маркетинга Милош Суботин, скаут Маријан Живковић, новинар Лазар Куртеш и сниматељи Дамир Петровић и Бранимир Бига.

Р. Д.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести