Фудбалери Железничара приводе крају припреме у Будви

Фудбалери српсколигаша Железничара из Панчева лидера на табели  налезе се на припреме у Будви где 24 фудбалера вредно раде под надзором шефа стручног штаба Душана Јеврића и његових сарадника Марка Андрејића и Владимира Растовића.
dizelka
Фото: Приватна архива

Фудбалери „дизелке“ свакодневно тренирају два пута дневно. Тренер Душан Јеврић дао је своје виђење и каже:

- Задовољан сам и све тече по плану који смо зацртали за овај други део припрема и морам да истакнем да момци добро одрађују захтеве које од њих очекујем на тренинзима. Најважније да су сви здрави и орни за рад и да тако остане до краја припрема - каже тренер Душан Јеврић. - Атмосфера је на високом нивоу и знамо зашто смо овде па нам ништа не пада тешко, јер сви заједно верујемо да ће нам се све вратити добрим резултатима у наставку првенства.

Панчевци су одиграли с и неколико контролних утакмица између осталих “дизелка” је ремизирала са прволигашем Подгорицом (0:0),а потом савладала Грбаљ са 5:1. До повратка у Панчево водећи клуб Српске лиге група Војводина играће још и са Бокељем. 

- Већ сада је склика много јаснија - објашњава Јеврић. -  Сви играчи имали су довољно минута, да покажу квалитет. За сада све добро изгледа, Знасе наш циљ, а то је да сачувамо прво место и да се пласирамо у Прву лигу Србије.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести