Футсалери Србије почели припреме за квалификације за ЕУРО

СТАРА ПАЗОВА: Футсал репрезентација Србије окупила се у Старој Пазови и почела припреме пред квалификационе мечеве за ЕУРО 2022. године.
Futsaleri Srbije foto: Tanjug/video
Фото: Футсалери Србије фото: Танјуг/видео

После великог успеха, оствареног пласмана на Светско првенство које се у септембру одржава у Литванији, изабраници селектора Горана Иванчића почињу квалификације за УЕФА Футсал ЕУРО 2022, а ривали су им на старту Румунија у Темишвару 28. јануара од 18 сати и Босна и Херцеговина у Новом Саду 3. фебруара у истом термину.

"Настављамо тамо где смо стали после великог успеха и пласмана на првенство света, сада желимо добре резултате и нови успех, односно пласман међу најбоље континенталне репрезентације и одлазак на Европско првенство. Атмосфера је одлична, момци добро расположени, веома посвећени раду и припреми за оно што нас очекује", рекао је Иванчић за сајт ФСС-а.

У групи са Србијом још је селекција Северне Македоније, биће одиграно шест кола, а првопласирана селекција иде директно на Европско првенство у Холандији, као и шест најбољих другопласираних селекција из осам група.
 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести