ХАЈДУЦИМА У ПРВА ДВА КОЛА ПРОЛЕЋА САМО БОД Кажњени празни минути

Одиграна су два кола пролећног дела првенства у Српској лиги група Војводина. У оба сусрета Хајдук 1912 из Куле је био гост. На гостовању у Шајкашу поражен је од Борца са 2:1 да би у Елемиру са Нафтагасом играо нерешено  2:2.
fudbal
Фото: pixabay.com

Интересантно је истаћи да су у оба сусрета Куљани водили, а у Елемиру су имали и два гола предности, али је освојен само бод, па је ли учунком својих изабраника задовољан  шеф стручног штаба Хајдука Саша Стојадиновић.

– Два тешка гостовања на отварању пролећне полусезоне за нашу младу екипу и сигурно је да смо у неким деловима игре и у већини у обе утакмице заслужили много више од тог једног бода. Међутим, ти неки празни минути које смо имали и неким  деловима игре су нас реално коштали много. Нисам задовољан бодовним салдом, али сам задовољан односом, неким стварима које приказујемо на терену и заиста сам уверен да ћемо, како првенство буде одмицало, бити све бољи, конкретнији и са што мање тих празних минута – оцена је Стојадиновића.

У трећем колу тежак испит: у госте долази водећи Словен из Руме.

– Долази нам екипа која има и искуство и нападачки потенцијал, екипа која је заслужено ту где јесте, али ми немамо другог пута осим да управо на једној оваквој утакмици пробамо да добијемо пуно – каже Стојадиновић.

Дуел са лидером ће бити први овог пролећа којег ће фудбалери Хајдука одиграти пред својим навијачима.

– Искрено, премијеру пред нашим навијачима сви једва чекамо почев од играча, па нас из стручног штаба, мене као новог тренера да на овом  стадиону, у овом граду одиграмо утакмицу и искористио бих прилику да подсетим Куљане колико су они битни за овај клуб, стадион и град и наравно за нас и ову младу екипу. Ја знам да ако дођу да се сигурно неће покајати, јер ће видети пожртвовање, жељу код играча, видеће неки потенцијал, тако да позивам их да дођу у суботу и да нас подрже – поручује шеф стручног штаба Хајдука Саша Стојадиновић.

Против лидера Словена Хајдук ће наступити ослабљен: због жутих картона ће изостати Живковић и Кочиш.

– Они неће бити у саставу, али на мегдан лидеру ће изаћи једна млада, полетна екипа, тако да се ја верујем да ћемо добро спремити утакмицу и показати квалитет – истакао је стратег кулског Хајдука Саша Стојадиновић.

Ђ. Бојанић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести