Хаскић оптимиста, велика подршка Нишлијама на Малти

НИШ: Фудбалери Радничког из Ниша путују сутра на Малту на реванш првог кола квалификација за Лигу Европе против Гзире, а после 4:0 у првом мечу извесно је да ће Нишлије имати велику подршку да потврде пласман даље.
Radnicki Nis/FK Radnicki
Фото: ФК Раднички Ниш

Руководство Радничког за пут на Малту обезбедило је чартер лет са нишког аеродрома, а у авиону који ће полетети у среду у 11.25 сати ће се, осим фудбалера, чланова стручног штаба и челника клуба, наћи и представници градске управе, друштвених и политичких организација, ветерани Радничког, новинари, као и представници свих навијачких група.

Један од играча који је оставио најбољи утисак на бројну нишку публику у првој утакмици био је нападач Нермин Хаскић, који се на дебију два пута уписао у листу стрелаца.

"Доживео сам нешто слично у Сарајеву пре шест година, играли смо квалификације за Лигу Европе и такође сам постигао два гола. Драго ми је да се то поновило. Атмосфера на стадиону била је сјајна, Нишлије дају ветар у леђа клубу, а нека приказано у првом колу буде својеврсна позивница навијачима да у још већем броју дођу на наредни меч.

Надам се да смо учинили довољно да прођемо у други круг квалификација", рекао је Хаскић за клупски сајт.

Реванш меч између Гзире и Радничког игра се у четвртак од 18 сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести