Инђијци пали у финишу у Лучанима

Фудбалери Инђије пропустили су прилику да освоје још један бод на врућем гостовању у Лучанима.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Зелено-бели су играли одлично и пет минута пре краја првог дела имали повољан резултат. Међутим, у 85. минуту Предраг Павловић успео да погоди мрежу голмана Инђијаца Прековића.

У првом делу сусрета домаћи састав је био бољи имао неколико прилика и успео да поведе преко Дајмана Крајишника који је побегао играчима Инђије и лепим поготком савладао голмана Прековића. У финишу првог дела Инђијци су успели преко Луке Чермеља да изједначе резултат. И у наставку Инђијци су одолевали нападима домаћег састава чак у неким моментима гости су били и бољи. Међутим нису издржали до краја утакмице. После једне комбинације у шеснаестерцу Инђије Предраг Павловић је погодио мрежу. У последњих пет минута утакмице играло се пред голом Лучанаца, али Инђијци нису успели да изједначе.

Г. К.

Младост - Инђија 2:1 (1:1)

ЛУЧАНИИ: Игралиште Младости, без гледалаца, судија: Лукић (Београд), стрелци: Крајишник у 29. и Павловић у 85. за Младост, а Чермељ у 38. минуту за Инђију. Жути картони: Еломар, Шатара, Радивојевић (Младост), Михајлов, Цуцин, Бастајић, Видић (Инђија).

МЛАДОСТ: Зечевић, Еломар (Павловић), Крајишник, Јовановић (Пешић), Миличевић, Бојовић, Радивојевић, Јешић (Ђинђић), Милошевић, Јовановић (Пешић), Шатара.

ИНЂИЈА: Прековић, Цуцин, Михајлов, Босанчић, Марковић, Бастајић, Јањић (Пуртић), Павловић (Бањац), Томић (Красић), Чермељ, Видић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести