Искусни Предраг Говедарица појачање Кабела

НОВИ САД: До краја прелазног рока остало је још два дана, а управа водеће екипе Кабела, најпријатнијег изненађења прволигашког каравана, на челу с директором Слободаном Милутиновићем довела ангажовала је искусног универзалца Предрага Говедарицу (35).
kabel
Фото: Dnevnik.rs

Говедарица иза себе има импозантну каријеру у Чукаричком, Иркишу, Бежанији, Напредку, Таразу, Алхадику, из Казакстана и Пролетеру.

Лепе успомене ме вежу за Нови Сад обзиром да сам у дресу Пролетера одиграо квалитетну сезону, дао допринос уласку у плеј-оф и на крају седмом месту у Суперлиги. Желео сам да наставим каријеру у Београду али су ме контактирали челни људи Кабела. Брзо смо се договорили да се поново преселим у Српску Атину. Новајлија у лиги је најпријатније изненађење па се надам да ћу искуством допринети високим амбицијама, рекао је Говедарица.

С друге стране екипу Кабела напустили су Лука Миљевић и Драго Миловић, који се у Новом Саду задржао само неколико дана,  а како незванично сазнајемо нова дестинација Миловића је прволигаш Бачка (Бачка Паланка).

Предраг Говедарица највероватније ће дебитовати у дресу Кабела у утакмици против Жаркова на Сланој бари.

М. По.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести