Јарачани у ходу склапају мозаик, убедљива победа против Славије

Трка за бодове на војвођанском Југу почиње идућег викенда, а фудбалери Младости из Бачког Јарка у току ове седмице требало би да појачају кадар неколицином искуснијих играча, чиме би заокружили причу око формирања потпуно новог тима у односу на претходну сезону.
Mladen Apic
Фото: Младен Апић, фото: М. Менићанин

Минулог викенда, Јарачани су били ефикасни, победили су подручног лигаша новосадску Славију (4:0).

- У стартној постави су била тројица “бонуса”, а на клупи сам имао шесторицу момака рођених 2001. и 2002. године. Леђанац, Веселиновић и Стеванчевић су искусни, недостаје нам још играча таквог профила, а то бисмо, без обзира на временски теснац, требали да решимо до почетка првенства – истакао је Ненад Церовић, тренер Младости.

Један од новајлија на Ливадици је штопер Младен Апић, некадашњи играч Индекса, Србобрана, темеринске Слоге и Татре. С њим су, из Кисача стигли још Миљан Мрђеновић и Огњен Боровница.

- Бићемо најмлађи тим у лиги, али не плашимо се и спремни смо за искушења. Позитивна енергија нас држи на окупу, желимо да потврдимо вредност у јакој конкуренцији. Греше сви који сматрају да немамо капацитет да се боримо за висок пласман – поручио је Апић.

На голу је Драган Лолић, остао је Давид Стојисављевић, из Словачке се вратио Милош Ковачевић и, уз брата Милана, морао би да оправда поверење, јер поседује српсколигашко искуство. Александар Леђанац (Цемент), са Лазаром Веселиновићем, унео је дозу искуства, са већ доказаним Ђуром Стеванчевићем. 

- Прелазни рок није завршен, скоцкаћемо респектабилан састав и свима бити тврд орах. На премијери, дочекујемо новосадску Младост, даћемо све од себе да победом подигнемо ниво самопоуздања, иако смо свесни да су гости, новајлије у лиги, формирали озбиљан тим. На Ливадици ником неће бити лако – додао је Младен Апић.

М. Менићанин

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести