Јовић: Јефтино смо примили гол

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Немања Јовић изјавио је да су црно-бели јефтино примили гол у 164. вечитом дербију против Црвене звезде.
jovic
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

Звезда је синоћ у 30. колу Суперлиге на свом стадиону славила голом Мирка Иванића.

"Нажалост, примили смо јефтино тај гол и то је и одлучило дерби. Жао ми је што нисам постигао гол, али верујем да ће бити још прилика. Можда је мало теже сад вратити се, али ми смо Партизан. Морамо се окренути Купу и дати све од себе да га освојимо. Мислим да смо то заслужили. И ми и наши навијачи", рекао је Јовић за клупски сајт.

Младом Јовићу јучерашњи сусрет на Маракани био је први сениорски дерби.

"Ово је био мој први сениорски дерби и пре утакмице сам имао мало треме, али је на терену нестала. Имао сам јак мотив, мислим да сам одиграо коректно, али увек може боље. Добио сам доста похвала, много порука сам добио после дербија. Похвале пријају и то ми је још један додатни мотив да тренирам напорно и напредујем", каже Јовић.

"Било тешко, али свестан сам био где сам, за кога играм и коју тежину носи дерби. Трудио сам се и борио за свој вољени клуб и, иако сам одиграо коректно, свестан сам да могу и морам још више и боље", закључио је Јовић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести