Кабел игра ослабљен у дербију са Радничким из Крагујевца

На српској прволигашкој сцени ништа ново. Кабел и након седам кола и победе над Динамом и даље држи прво место са стопостотним учинком.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Заслужену победу над Врањанцима донео је најбољи актер Зоран Караћ. Директно из корнера савладао је голмана гостију. Велико славље после новог успеха помутила је повреда капитена Стефана Петровића, који је  поломио шпрст на руци и неће бити уз другове у сутрашњем дербију са другопласираним Радничким из Крагујевца.

- Заслужено смо савладали увек неугодну екипу из Врања. Показали смо прави карактер да се после изједначујућег гола издигнемо из недаћа и остваримо вредну победу и да направимо праву увертиру за меч са Крагујевчанима - каже стрелац одлуке Зоран Караћ.

На игралиште крај Штранда долази уз Кабел једина непоражена екипа каравана.

- Одличну атмосферу није помутила ни повреда капитена. Биће нам додатни мотив да пребродимо и ову препреку, наставимо низ, још више побегнемо ривалима на табели и покажемо да смо најбоља екипа у лиги - објашњава  Караћ,  који  је пропустио тренинг у петаљак због болова у нози. - Боли ме нога нисам тренирао, али ћу стиснути зубе и помоћи ћу друговима у овом по нас веома битном сусрету. Ако треба играћу и на „једној нози“  - обећава поуздани универзалац.

Ситуација у Кабелу није сјајна, пред меч са Динамом из строја је испао Александар Месаровић, сада и Стефан Петровић. Због новонастале ситуације око повреда стратег Кабела Зоран Васиљевић још увек не зна са којим снагама ће изаћи на мегдан Радничком. По расположивом играчком кадру вероватно ће на терен истрчати: Браћ, Мандић, Јеличић, Којичић, Кочовић, Говедарица, Србијанац, Новаковић, Видаков, Караћ и Павићевић.

М. По.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести