Кабел на челу прволигашког каравана, Месаровић: Идемо ка циљу

После пет одиграних кола Прве лиге Србује фудбалери Кабела остварили су стопостотни учинак и налазе се на лидерској позицији.
mesarovic kabel
Фото: Александар Месаровић, фото: ФК Кабел

У утакмици са солидном екипом ИМТ (2:0) истакао се Александар Месаровић. Дириговао је игром, постигао је гол и потврдио да се враћа у форму из времена када је играо за Војводину и носио дрес младе репрезентације.

- Наметнули смо од првог минута темпо, стрпљиво плели мрежу пред голом гостију и водили рачуна да нас не изненаде из контранапада. Нисмо срљали, били смо стрпљиви и сматрам сасавим заслужено тријумфовали – каже најбољи актер утакмице.

Први гол домаћи су постигли из израђене акције, други је био мало ремек дело Месаровића.


Говедарица имао удес

У саставу Кабела у мечу са ИМТ – ом није било најискуснијег  Предрага Говедарицу, што је било изненађење.

- Говедарица је имао саобраћајку и на срећу претрпео је само лакше повреде. Момци су великим трудом и залагањем надокнадили његов изостанак и победу подарили њему. Ускоро ће се Говедарица  прикључити екипи - саопштио је тренер Васиљевић.


- Када на терену испоштујеш договоре из свлачионице резултат неће изостати. Стрпљење се исплатило, а за вођство заслуге припадају искусном Слободану Новаковићу и лукавом стрелцу Милану Видакову. У првом полувремену имао сам два соло продора, међутим, слабо сам шутирао да би у настваку утакмице то поравио. Прихватио сам лопту на нашој половини, приметио да је одбрана гостију разређена, успео сам да пребродим неколико препрека и постигнем леп гол.

Екипа са Штранда је мога по шансама убедљивије да тријумфује.

- Најважније је да смо остварили још једну победу у низу и потврдили  да нас интересује највиши пласман, а да ли је могло да буде и више голова уопште није важно. За сада сигурним корацима идемо ка циљу и искрено верујем да ћемо га и испунити. Окренули смо се гостовању у Пироту намерни да наставимо у овом ритму – поручио је Месаревић.      

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести