Кабел осокољен првом победом у првенству: На Металац пуним напоном

Новајлија у прволигашком друштву екипа Кабела након пораза у Бачкој Паланци против одличне екипе Радничког из Крагујевца уписала прву јесењу победу и са пуно позитивне енергије одлази на меч са Металцем у Горњи Милановац.
kabel
Фото: Балибановић (17) донео победу Кабелу у дуелу са Радничким, фото: Ј. Грлић

Најистакнутији појединац тријумфа над Крагујевчанима био је талентовани нападач Ђорђе Пантелић.

- Очекивали смо да се  пред верним навијачима после неочекиваног пораза од Бачке искупимо, што нам је на крају и пошло за ногом. Био је узбудљив меч који смо могли и раније да решимо, а не да се поигравамо са живцима навијача. На сву срећу нисмо подлегли притиску па смо у финишу успели да постигнемо и трећи погодак и стигнемо до вредних бодова - објашњава Пантелић.

За разлику од Кабела, Металац  један од претендената за највиши пласман поражен је у Пироту.

- Металац ће сигурно покушати да се победом искупи за пораз у Пироту, напашће из свих оружја.Са Радничким нас је уз квалитетну игру красило велико стрпљење па се надам да ћемо уз препознатљиву игру  стићи до резултата који прижељкујемо а то је барем реми - истакао је талентовани Пантелић.

У предходној утакмици тренер Васиљевић због повреда морао је да изврши две принудне измене и из игре повуче стрелце Јованића и Дражића.

- Из превентивних разлога сам од тренера тражио измену обзиром да сам осетио неугодан бол. На сву срећу није ништа страшно, редовно сам тренирао и бићу у конкуренцији за утакмицу са Металцем - каже стрелац другог гола Дражић.

Ситуација око повреде Јованића је много компликованија. Пропустио је неколико ренинга и неће путовати у Горњи Милановац док сви остали играчи жељно ишчекују још једну прилику за повољан резултат.

М. Поповић

Прва лига СрбијеПаланчани дочекују Смедеревце

Данас су на програму утакмице 3. кола Прве лиге Србије у фудбалу. Сасатају се КРАГУЈЕВАЦ: Раднички (К) - Динамо (17.30), БЕОГРАД: Синђелић - Раднички (П)(17.30), Жарково – Нови Пазар (17.30),  ЧАЈЕТИНА: Златибор - Земун (17.30), БАЧКА ПАЛАНКА: Бачка - Смедерево  (20), ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: Металац - Кабел (20),  КРУШЕВАЦ: Трајал - Графичар  (20), ЛАЗАРЕВАЦ: Колубара - Будућност (Д) (20).

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести