Кабел се спрема за гостовање у Крагујевцу

Још увек су  управа,стручни штаб и фудбалери Кабела под утисцима казне од стране дисциплинаца ФСС и пропуштене прилике да у првенственом окршају савладају Бачку(1:1).
 Trener Kabela Zoran Vasiljević   Foto: J. Grlić
Фото: Тренер Кабела Зоран Васиљевић   Фото: Ј. Грлић 

Тренер Зоран Васиљевић није имао шта да замери играчима после ремија са Паланачанима, него их је на тренинзима храбрио, уз помоћ тренера у стручном штабу Смајића, Вукића и Котрљановића, подизао  како на  психичком тако и на тактичком плану припремао за наредни меч и одлазак у срце Шумадије. Екипа Радничког због драконске казне новосађанима налази се са 19 бодова испред и са великим мотивима због пораза на Сланој бари жели реванш.

- Иако смо под утисцима предходних непријатних дешавања и пропуштене шансе да остваримо победу у мечу са Бачком све смо ставили смо ставили у архиву и сву енергију усмерили на гостовање у Крагујевцу. Нећу моћи да рачунам на најбољи састав јер смо након картонијаде на утакмици са Бачком остали без услуга Бихорца и Бјековића, а због ранијих повреда Мандића и голмана Вуклиша, који се опоравља и о његовом наступу одлучиће докртор Братољуб Бркљача – каже Васиљевић.

Екипу са новосадског Штранда у Шумадији чека озбиљан ривал.

- Раднички је добро организован  клуб са  заиста одличним услоима за рад. Знамо одакле ће нам претити највећа опасност, припремамо се да парирамо искусним Никодијевићу, Варјачићу и Жерађанину. У досадашњем делу првенства уживали смо у изједначености екипа у лиги, која  је као створена за младе играче  да се искажу.Без обзира на изостанке неколицине играча, идемо у Шамуадију да се надигравамо и да нападачком игром покушамо да дамо гол више од домаћина – најавио је Васиљевић.

        М. Поповић

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести