"Канаринци" кренули с припремама, тренинзи на Детелинари и Сајмишту

НОВИ САД: С припреммама за пролећни део првенства Војвођанске лиге југ почели су фудбалери Новог Сада. Прозивку је, у присуству председника клуба Бранислава Милошевића, члана управе Данета Мијоковића, генералног секретара Озрена Дукића и секретара стручног штаба Михаила Јањића, обавио нови тренер Петар Курћубић.
f
Фото: Fudbaleri Novog Sada na prvoj prozivci

Желим вам добро здравље и успешне припреме. Амбиције су нам да се пласирамо у виши ранг и да се клуб врати на стазе успеха. Колико су нам важни резултати првог тима, толико и млађих категорија. Наш клуб је препознатљив по раду са младима и верујем да ће у догледно време  окосницу првог тима чинити играчи из наше школе, рекао је председник клуба  Бранислав Милошевић.

Нови стратег Курћубић је најавио жестоке припреме и упозорио да неће толерисати недисциплину.


На прозивци 32 играча

На првој прозивци била су 32 играча: Ромић, Стјеповић, Игњић, Леђанац, Бранковић, Качавенда, Сувајџић, Симић, Вујовић, Врховац, Кантарџић Пекић, Спиридоновић, Хромиш, Панић, Петровић, Велковски, Иван, Полић, Јанић, Боровница, Ранђеловић, Смиљанић, Митровић, Илијин, Радосављевић, Ђурђевић, Загорчић и Врањеш.

Због повреда су изостали Вукобратовић и Илић.


Код играча је увек присутно питање за време припрема да ли ће се изборити за место у тиму. Одговор је логичан - играће најбољи и најспремнији у то сам сигуран. Један једини начин је да уђете у тим је тај да ми покажете да то заслужујете, да испуните критеријуме за такав статус. Још један сегмент је битан -  амбиције. Ако их немамо можемо одмах да се разилазимо. Боље да се не мучимо и да не  трошимо наше и време људи који воде клуб.Пред нама су велике обавезе и ја верујем да ћемо на њих успешно одговорити, казао је Курћубић. 

Тренираће се на Детелинари и Сајмишту, а уговорено је шест – седам утакмица.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести