Катаи: Неће бити лако, Митјиланд је озбиљна екипа

БЕОГРАД: Неће бити лако, Митјиланд је озбиљна екипа, показали су то у првом мечу, изјавио је везни фудбалер Црвене звезде Александар Катаи.
katai
Фото: ФК Црвена звезда

Црвено-бели ће у четвртак од 21 сат дочекати Митјиланд у 4. колу групне фазе Лиге Европе на стадиону "Рајко Митић", а Катаи је истакао да верује у тим и подршку са трибина.

"Очекује нас веома важан меч у четвртак. Због тога ће нам посебно бити потребна подршка навијача који су нас годинама у назад бодрили и учествовали у свим нашим успесима. Ово је веома битан тренутак у сезони, имамо прилику да обезбедимо европско пролеће на свом терену, а хук навијача са трибина ће бити наш дванаести играч. Битно је да их буде што више како бисмо заједно остварили још један велики резултат", рекао је Катаи за клупски сајт.

Ради се о изузетно квалитетној и талентованој екипи, која је прошле године играла и у најелтнијем европском такмичењу, то довољно говори о њима, истиче Катаи.

"У меч ћемо ући као да је почетак групне фазе, не калкулишемо, играћемо нашу игру и уз такав приступ и подршку звездаша верујем стићи до зацртаног циља", истакао је Катаи и осврнуо се и на квалитет екипе Митјиланда.

"Власник данског клуба такође се налази на челу енглеског клуба Брентфорда. Веома су опасна екипа, имали смо прилику да испратимо утакмицу коју су одиграли против Браге и да видимо колико је било тешко португалском клубу да преокрене меч. То је још један разлог због ког очекујем да ће наши навијачи доћи на стадион".

Ми смо добро, вредно смо се припремали, овај меч може много тога да ми донесе, истиче он.

"Свесни смо да имамо велике шансе да презимимо у Европи и учинићемо све да то остваримо што пре. Значиће нам што су се многи играчи вратили на терен, играћемо нашу игру, потрудити се да испунимо све захтеве шефа стручног штаба Дејана Станковића и да на крају славимо у нашој кући. Показаћемо за који се грб боримо и зашто је Црвена звезда клуб који је толико цењен у европским оквирима", закључио је Катаи.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести