Коковић: Звезда пољуљана, али опасна; Нишић: На победу

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Вождовца Раде Коковић, пред меч 18. кола Суперлиге против Црвене звезде, изјавио је да његов тим неће имати лако гостовање на стадиону "Рајко Митић.
 Detalj sa utakmice Voždovac – Crvena zvezda  Foto: V. Vukanović
Фото: Детаљ са утакмице Вождовац – Црвена звезда  Фото: В. Вукановић

"Гостујемо Црвеној звезди у специфичној ситуацији за њих. Доживели су тежак пораз од Бајерна и колико то може бити добро за нас, може и лоше. Добро је зато што су сада пољуљани, али лоше јер могу да буду више мотивисани да пред својим навијачима поправе утисак и врате у победнички ритам пред одлучујуће мечеве у шампионату и Лиги шампиона", рекао је Коковић за клупски сајт.

Коковић је истакао и да његове играче не треба да завара Звездино лоше издање против Бајерна у ЛШ.

"Поседују изузетан квалитет и ми морамо бити јако опрезни и концентрисани ако желимо да остваримо добар резултат. Добро играмо на гостовању ове сезоне и надам се да ћемо и сутра подићи квалитет игре. Три бода против Црвене звезде су поједнака као три бода против Пролетера и неког другог противника и ми идемо сутра да се надигравамо, победимо и наставимо своју серију сјајних игара", зтакључио је Коковић.

Првотимац Вождовца Јован Нишић напоменуо је да уз сав респект према шампиону не иду на стадион Црвене звезде са белом заставом.

"Иако сутра гостујемо прваку државе и представнику Србије у Лиги шампиона, не идемо са белом заставом, већ идемо да победимо. То је примарни циљ. Ове сезоне одлично играмо на гостовањима, однели смо сва три бода и са стадиона Војводине и Партизана, а сутрашња победа само би била шлаг на торту у овој сјајној полусезони", рекао је Нишић.

Утакмица између Црвене звезде и Вождовца игра се у суботу од 18 сати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести