Крстајић без одговора Миливојевићу: Фокус на Литванију

ВИЉНУС: Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић одбио је данас да "полемише са Луком Миливојевићем" и поручио да је потпуно окренут утакмицама против Литваније и Румуније на старту Лиге нација.
krstajic, tanjug
Фото: Tanjug

"Потребно је да се концентиршемо на утакмицу, атмосфера у екипи је одлична, то је живот, морамо да се носимо са тим, то су уобичајене ствари у јавном послу. Доста смо причали о нефудбалским стварима, којих је било доста, можда са, можда без разлога. Треба да се окренемо ономе што нас очекује, а то су утакмице са Литванијом и Румунијом" рекао је Крстајић на конференцији за медије у Виљнусу.

И заменик капитена Немања Матић је прокоментарисао ситуацију са Миливојевићем и Матијом Настасићем, поготово јер је био у сличној ситуацији док је селектор био Синиша Михајловић.

"Када се ове утакмице заврше, отворен сам за све теме" рекао је Матић.

Крстајић је о утакмици рекао да очекује тежак меч јер је први, додао је да зна тим и да верује у победу.

"Увек гледам прву утакмицу, никад две унапред. Верујем у ову екипу и квалитет ових момака", истакао је Крстајић уз констатацију да није размишљао да ли би био задовољан са четири бода из два меча.

Он је истакао и да је екипа свесна улоге фаворита.

"Поштујемо све противнике, знамо свој квалитет и уз максималну озбиљност и дисциплину желкмо да дођемо до резултата", закљувчио је Крстајић.

Матић додаје да је нормално што је Србија фаворит у групи.

"То је нормално што нас људи гледају као фаворите јер смо једина селекција која је била у Русији. То је природно и покушаћемо да оправдамо ту улогу", поручио је Матић.

Утакмица између Литваније и Србије игра се сутра од 20.45 сати у Виљнусу.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести