ЛАЗЕТИЋ: Играћемо све могуће формације да пробамо да победимо

БАЧКА ТОПОЛА: Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је пред утакмицу са Олимпијакосом, да ће његов тим играти у разним формацијама да би дошао до победе.
Youtube Printscreen/Arena Sport TV
Фото: Youtube Printscreen/Arena Sport TV

Фудбалери ТСЦ-а сутра од 18:45 часова дочекују екипу Олимипијакоса у утакмици другог кола Лиге Европе.

"Надам се да утакмица против Олимпијакоса неће бити успешна као ове три претходне, већ да ће бити успешнија. Ово је историјски успех. Када уђете у град свуда се заставе Лиге Европе, о томе се разговара, зато у Лучанима изгубимо фокус, јер се размишља о овој утакмици. Нама је то част, задовољство и обавеза да будемо на нивоу. Не бих о тактици, јер овде има грчких колега, играћемо све могуће формације да пробамо да победимо", истакао је Лазетић и додао да грчка екипа има пуно квалитета, првенствено у нападу.

"Ја морам да кажем издвајам само Стевана Јоветића, то је био мој омиљени саиграч, један од омиљених играча са овог поднебља и један од најбољих људи из света фудбала којег познајем, на њега скрећем посебну пажњу. Олимпијакос има пуно квалитета, погледали смо све њихове утакмице. Ако гледамо искуство, трофеје, ми ту не треба да излазимо на терен. Свака утакмица носи 11 на 11, искуство не можемо да купимо, ми га сада скупљамо", закључио је Лазетић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести