Максимовић: Показали да можемо са најбољима

ВОЛФСБУРГ: Српски фудбалски репрезентативац Немања Максимовић изјавио је да је екипа ремијем против Немачке показала да може да парира најбољим селекцијама Европе.
maksimovic, fss
Фото: Немања Максимовић, фото: ФСС

"У првом полувремену смо створили велики број прилика и могли смо да решимо утакмицу. У наставку су Немци имали већу иницијативу што је и нормално, јер имају велики број квалитетних играча, а имали су негативан резултат. Пали смо у једном тренутку, али смо успели да се подигнемо и сачувамо позитиван резултат, останемо непоражени против једне веома јаке селекције", рекао је Максимовић новинарима у Волфсбургу а преноси сајт ФСС.

Он је додао да овај резултат против Немачке много значи за екипу.

"Показали смо себи да можемо, видело се то и у Лиги нација када је велики број младих играча добио и искористио прилику. Спремни дочекујемо утакмицу са Португалијом и желимо добар резултат у том мечу.

Максимовић је прокоментарисао како је успео да избаци лопту са гол линије после покушаја Илкаја Гундогана...

"Надао сам се да ће да направи међукорак и тако изгуби мало у времену, стигао сам до лопте и реаговао, срећан сам наравно због тога. Сада све мисли окрећемо ка Португалији, желимо добар старт у квалификацијама за Европско првенство", поручио је Максимовић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести