Мало тога занимљивог у борби за опстанак Спартака и Младости ГАТ

СУБОТИЦА: Две екипе које се грчевито боре за опстанак, Спартак Жк и Младост Гат одиграле су нерешено без голова и тиме закомликовале себи борбу за опстанак. Мало тога занимљивог виђено је на Градском стадиону.
m
Фото: Printscreen/Instagram@fkmladostgat

Спартак је боље почео утакмицу и имао шансу већ у 7. минуту када је Рошевића у последњем тренутку зауставио Вујадиновић. Свему је претходила добра лопта Срећковића. Суботичани су били мотивисанији и јуришали ка голу Новосађана.

Гост је претио из контри па је могао до поготка преко Дал Бела који је био непрецизан. Развила се борба, потом, па су се смењивали напади обе екипе. У 24. минуту Дубљанић је спречио велику екипу за Младост тако што је на време истрчао и избацио лопту.

Новосадска екипа је у тим моментима била опаснија, конкретнија у својим нападима. У прилог томе чињеница да је и Дал Бело био у прилици али је шутирао поред гола. Све је уследило након доброг центаршута Бабића.

Друго полувреме пролазило је у хаотичној игри два ривала. И једни и други су хтели да се наметну али чинили су доста грешака и ништа лепо приказали навијачима. Важност меча учинила је се игра чврсто у дефанзива што ни Спартак ни Младост нису успевали да реше. Т

ек у 63. минуту Бабић је успео да пробије по левој страни али ништа битно из тога није изашло. Спартак је у самом финишу могао до гола, када је Убипарип шутирао из изгледне позиције а Кнежевић зауставио његов ударац.

Домаћин је меч завршио са играчем мање због другог жутог картона Бугарина.

И. Лазаревић  

Спартак Жк – Младост ГАТ 0:0
 

СУБОТИЦА: Градски стадион, гледалаца:1.000. Судија: Лукић (Београд). Жути картон: Бугарин (Спартак). Црвени картон: Бугарин (Спартак).

СПАРТАК: Дубљанић 6, Адо 6,5, Бијеловић 6, Бугарин 6, Дунђерски 6, Маринковић 6, Рошевић 6,5 (Убипарип 6,5), Шимура 6, Срећковић 6,5, Станић 6,5 (Абрахам), Ђурасовић 6 (Тумбасевић 6,5).

МЛАДОСТ: Кнежевић 6,5, Арсић 6 (Видаков 6), Бабић 6,5, Ћосић 6, Дал Бело 6,5 (Савић 6), Денић 6, Хакман 6, Јанковић 6,5, Максимовић 6, Милић 6,5 (Марковић 6), Вујадиновић 6,5.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести