Марко Николић остаје тренер московске Локомотиве

Данас заседало најуже руководство московске Локомотиве, решаван је статус Марка Николића и одлучено да српски тренер и даље буде на клупи познатог руског клуба.
м
Фото: Youtube Printscreen

Најважнија актуелна питања у клубу решавали су Александар Плутник, председник Управног одбора ФК Локомотива и Владимир Леонченко, генерални директор, заједно са клупским оперативцима а по завршетку састанка, на званичном сајту Локомотиве, Плутник је потврдио да Марко Николић остаје тренер овог клуба, преноси портал Србија данас.

- Већ смо разговарали и са Марком Николићем, он има наше поверење и убудуће ће радити на испуњавању постављених циљева. То је борба за највиша места у првенству, борба за руски куп. Пред нама је много заједничког рада. Рачунамо на његове професионалне квалитете, што ће нам омогућити да напредујемо заједно са тимом - поручио је Плутник.

Николић је током пролећа преузео екипу, уочи завршнице претходне сезоне, када је остварио главни циљ - пласман у Лигу шампиона. Тамо је јесенас Локомотива пружила јак отпор Бајерну, Атлетику и Салцбургу и до последњег кола је била у игри за ''европско пролеће'', али то није успела да оствари.

Проблем су киксеви у првенству, зхваљујући којима је Локомотива пала у средину табеле, па ће на пролеће морати боље, како би се изборио нови пласман у Европу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести