Мартинез: Идемо на победу против Хрватске

ДОХА: Селектор белгијске фудбалске репрезентације Роберто Мартинез изјавио је да ће његов тим ићи на победу против Хрватске у последњем колу групе Ф на Светском првенству у Катару.
2
Фото: AP Photo/Pavel Golovkin

Белгија је јуче поражена од Марока 2:0 у другом колу на Мундијалу у Катару. Хрватска и Мароко имају по четири бода, док је Белгија трећа са три. Канада је последња без бодова.

"Не играмо како желимо, то је можда због тежине коју носимо. Последња два меча одиграли смо као да имамо превише тога да изгубимо. Не ради се о недостатку квалитета. Плашили смо се пораза. Немамо више шта да изгубимо. Идемо на победу против Хрватске, то ће да буде наш нови почетак на овом Мундијалу", рекао је Мартинез.

Он се осврнуо на изјаву Кевина де Брујнеа, који је рекао да Белгија нема шанси да освоји титулу на Мундијалу, јер има "стару репрезентацију".

"Први пут чујем такве коментаре. На СП играчи морају да разговарају са медијима сваки дан. Играчу је дозвољено да каже шта мисли. Заједно смо већ шест година, а овакви коментари нам неће помоћи да победимо. Можда је то био обичан блеф", рекао је Мартинез.

Утакмице трећег кола групе Ф биће одигране првог децембра, а састаће се Хрватска - Белгија и Мароко - Канада.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести