Мбапе: Више вере у ПСЖ; Буфон: Учинили смо да изгледа лако

МАНЧЕСТЕР: Нападач Пари Сен Жермена Килијан Мбапе позвао је јавност да има више вере у његов тим, без обзира на одсуство Нејмара и Единсона Каванија, што је најбоље показала победа на гостовању Манчестер Јунајтеду (2:0).
psz mancester, fonet
Фото: Duel Mančester junajteda i PSŽ-a, foto: FoNet

ПСЖ је учинио велики корак ка четвртфиналу Лиге шампиона, али стрелац другог гола истиче да још ништа није завршено.

"Морамо да зауставимо страх. Фудбал се игра на терену. Нејмар и Кавани су нам јако важни, али некада мора више вере да се има у ПСЖ. Није још све готово, али смо у доброј позицији", рекао је Мбапе за РМЦ Спорт.

Најбољи млади фудбалер света каже да ће тек бити задовољан када "свеци" обезбеде место међу осам најбољих.

"Тада ће бити савршено", поручио је Мбапе, који је на Олд Трафорду морао да игра класичног нападача, а не на својој позицији по боку.

Искусни голман Ђанлуиђи Буфон стао у ред са Икером Касиљасом и Едвином ван дер Саром, пошто је 50. пут у Лиги шампиона сачувао мрежу.

"Учинили смо да утакмица изгледа лако, све што смо урадили за 90 минута било је јако важно за даљи наступ у овом такмичењу. Ризиковали смо, али нам је Јунајтед дозволио да продишемо у тренуцима притиска. Овај тријумф пуно вреди", закључио је 41-годишњи чувар мреже.

ПСЖ је у сјајној ситуацији пред реванш на "Парку причева" 6. марта и због тога што ће Јунајтед бити без искљученог Пола Погбе.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести