Михајловић Звезди нуди нападача Болоње Дестра

Легендарни фудбалер клуба са Маракане и тренер Болоње, Синиша Михајловић жели да помогне Црвеној звезди.
d
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, како Београдски портал сазнаје, а преноси портал Србија данас, легендарни извођач слободних удараца препоручио је Дејану Станковићу "свог" надапача Матију Дестра (29, 182).

У Италији се много очекивало од бившег члана Интерове омладинске школе, међутим није остварио пун потенцијал, али јесте релативно завидну каријеру. Оно што га карактерише су изузетна завршница у шеснаестерцу и физичка снага, оно што му највише фали и због чега је последњих година у паду је константност, која му је највећа мана.

Дестро је у сениорској каријери наступао за Ђенову, Сиену, Рому и Милан, пре него што се 2015. за 8,5 милиона евра преселио у Болоњу. Последњих шест месеци провео је као позајмљен играч у Ђенови, али није успео да оствари значајнији учинак. Одиграо је само 145 минута.

Италијан је током каријере одиграо 317 утакмица и постигао 115 голова. За репрезентацију Италије наступио је на 8 мечева. 

Оно што је олакшавајућа околност за црвено-беле јесте да снажном нападачу уговор истиче за месец дана и дошао би у Београд као слободан играч.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести